Logg inn

Hei, jeg heter Charlotte

SEO nerd, grafisk designer, innholdsprodusent & mindset coach

Jeg skjønte tidlig at jeg aldri kom til å bli lykkelig i en «vanlig» jobb, da jeg er allergisk mot det meste, spesielt rutiner, i alle fall de jeg ikke lager selv.

Selv da jeg landet det jeg trodde var drømmejobben innenfor reisebransjen, måtte jeg innse at min tid og frihet er viktigere enn noe annet.

I mange år følte jeg meg alene i det å ville leve livet annerledes, at det må finnes noe mer enn å glede seg til fredag og grue seg til mandag. Og det gjør kanskje du også?

Helt siden jeg stod på venteliste for at Instagram skulle bli tilgjengelig for Android tilbake i 2012, har mine største interesser vært foto, design og strategisk innholdsproduksjon.

Jeg fulgte så drømmen om å reise verden rundt og har bl.a. bodd i Kraków, Bali og Lombok. For å kombinere alt dette lanserte jeg i 2016 reisenettstedet sunshineseeker.com noe som hjalp meg langt på veien med å fullføre min originale bucket list. 

Deretter oppdaget jeg digitale produkter, affiliate markedsføring og det faktum at man faktisk kan tjene penger mens man sover.

Plutselig begynte jeg å få flere spørsmål om strategier og systemene bak innholdet jeg produserte enn om de faktiske destinasjonene.

" Jeg har utdanning innen markedsføring, strategisk merkevarebygging og grafisk design fra privatskoler, men det er nettkursene jeg tar minst en gang i måneden jeg ser mest verdi i. " 

Hvorfor Flyt til Frihet?

Selv om jeg har drevet med mye av det jeg har drømt om i over 7 år nå, så gikk liksom alt litt trått. Jeg turte aldri å satse helt.

Det var ikke før jeg oppdaget en verden av mental trening at ting virkelig begynte å skje. Jeg investerte stort i en av verdens beste mindset coacher, noe som viste seg å bli den beste avgjørelsen jeg noen gang har tatt.

Jeg skjønte hvorfor jeg syns det var ubehagelig å selge, hvorfor jeg ikke tok nok betalt og hvordan jeg saboterte for meg selv uten å være klar over det.

Etter flere år med dypdykk i manifestering, underbevisstheten og "the law of attraction", innså jeg at du i stor grad kan velge hvordan livet ditt skal se ut. 

Du kan enkelt og greit bestemme deg for at du er en person som tiltrekker deg det du ønsker. Alt handler om hva du tror og tenker. 

Du vet den følelsen når alt klaffer, du får til akkurat det du vil og bare bobler over med inspirasjon og motivasjon?

Det er flyt, eller flow om du vil. Og det er den følelsen eller tilstanden vi skal jobbe med å komme inn i oftere på flere områder i livet.

Få flyt i tankene og flyt i business gjennom systemer og automasjon. Da skal du fort se at alt blir mye enklere! 

" Jeg hadde lenge problemer med å sove om natta og slet med lite energi gjennom hele dagen. Det er det faktisk helt slutt på nå! 

My mission

Å hjelpe deg nå ditt fulle potensiale. For når flere mennesker gjør det de faktisk ønsker, så blir verden automatisk et bedre sted!

fun facts

Favorittdrikk
Pepsi Max & Iste
 
Go-to mantra
You get to have it all!
 
På tv
One Three Hill på nytt
 Human Design
6/2 manifesting generator
 
fyser alltid på
Tacos
 
favorittfilm
The Blind Side

Ditt neste steg

Hva kan jeg hjelpe deg med?

Steg 1

Mindset + Manifestering 

Finn ut hvem du vil være i fremtiden, så du kan begynne å se resultatene du ønsker allerede i dag.

Les mer →
Steg 2

Budskap + Innhold

Definer ditt krystallklare budskap og lær hvordan du kommuniserer det på best mulig måte.

Les mer →
Steg 3

Email + Passiv inntekt 

Sett opp de riktige systemene så du kan redusere tiden du må bytte mot penger. 

Les mer →

Manifestering Masterclass 

I denne helt gratis, splitter nye masterclassen vil du lære at manifestering faktisk har rot i vitenskapen, og at du kan tiltrekke akkurat det livet du drømmer om. Du må bare endre på troen som ligger i underbevisstheten, fordi den styrer showet.

Du finner mer inspirasjon på Instagram!