Logg inn

Mitt drømmeliv visualisering! ✨

* Ser du ikke play knappen, prøv gjerne en annen internettleser. Det har vært litt trøbbel med Safari.

Velkommen og gratulerer med å ha tatt første steget mot å bli kjent med den fremtidige versjonen av deg selv. Det å vite akkurat hvor man skal, gjør veien dit veldig mye enklere. Se på det som destinasjonen du skriver inn i Google Maps.

Prøv å legge bort alle tanker om hvordan du tenker dette livet burde se ut og la deg selv drømme stort. Det som kommer opp i en slik visualisering er ofte annerledes enn man skulle tro.

Her er det ikke noe riktig og galt. Mitt drømmeliv er ikke ditt drømmeliv, og godt er det. Kanskje finner du ut at du ønsker store endringer eller kanskje du mer eller mindre lever ditt drømmeliv i dag.

Finn et rolig sted du kan sitte eller ligge komfortabelt og uforstyrret i 10 minutter.
Visualisering
Mitt drømmeliv
9:57
 

Etter visualiseringen

Etter visualiseringen anbefaler jeg at du finner frem din favoritt notat-/dagbok og skriver ned hva du så og kom frem til. Gjør gjerne visualiseringen flere ganger over de neste dagene, da kommer man ofte opp med flere detaljer.

Svar på spørsmålene:

  • Hva karakteriserer den fremtidige versjonen av deg selv? Hvordan tar hun vare på seg selv og hvordan tenker hun?
  • Hva er de største forskjellene mellom den nåværende og den fremtidige versjonen av deg selv?
  • Hvilke likheter ser du mellom ditt nåværende og fremtidige liv? Vis stor takknemlighet for disse tingene hver eneste dag.
  • Hva kan du gjøre i dag for å ta et lite steg mot ditt fremtidige jeg?
Vil du utforske dette videre og lære enkle teknikker for å tiltrekke mer av det du ønsker inn i livet ditt? Da er kurset Flyt til Frihet™ med Journaling midt i blinken for deg!

Mitt signaturkurs

Design Ditt Drømmeliv™

Nå tenker du kanskje som jeg gjorde, "jeg har aldri skrevet dagbok så ikke søren om jeg skal begynne nå". Men jeg lover, dette er verdt å få med seg!

Journaling, inkludert scripting og visionboards, er en fantastisk måte å få klarhet i dine innerste tanker og ønsker. Rett og slett lage en plan for hvor du skal i livet.

Du vil lære om hvordan du allerede manifesterer hver eneste dag, og hvordan tro og begrensninger som sitter i underbevisstheten holder deg tilbake fra å gjøre drømmene dine til virkelighet. 

Se mer →