Logg inn
Mindset + manifistering

Det er din tur til å skinne!

Høres noe av dette kjent ut? 

 Du føler at livet ditt er stillestående. Du vet du er ment for noe mer, men er usikker på akkurat hva og hvor du skal begynne.

 Du lever i scarcity, altså du tenker ofte fra et mangelperspektiv. Jeg har ikke nok penger, jeg har ikke tid, jeg skulle ønske det var realistisk for meg, jeg skal bare gå ned litt i vekt, osv.

 Du prokrastinerer ofte og er mester i å komme opp med unnskyldninger for hvorfor du ikke kan gjøre ting. 

  Du har ikke et godt forhold til penger. Du gruer deg kanskje til å gå inn på nettbanken og kjenner pulsen øke når enda en regning tikker inn. Du ser på penger som noe stort og separat som du aldri får nok av.

 Du syns det er ubehagelig å selge og er redd for å fremstå som masete.

Du tenker ofte på den dama du kunne blitt hvis du bare hadde turt å ta det første steget.

 

 

" If you fight for your limitations, you get to keep them."

- Jim Kwik

Det du tror og tenker påvirker hele livet ditt. 

Og det du fokuserer på får du mer av. Enten vi liker det eller ei. Livet er som en boomerang, det du sender ut får du tilbake.

Underbevisstheten din styrer de fleste valgene du tar hver dag og den ble først til da du var liten.

Så tenk etter, hva lærte du da? "Penger vokser ikke å trær". "Du må være fornøyd med det du får i livet". "De som har mye penger er griske". 

Hvis du ønsker endringer men ikke gjør noe, vet du nøyaktig hva som vil skje. Resultatet er enkelt, så livet blir enkelt. Ingenting endrer seg, og det gjør ikke du heller.

Mer av det samme gir en slags trygghet, men hvis du er som meg så er du ikke fornøyd med å bare leve et trygt liv. Du ønsker mer.

Husk a det er utenfor komfortsonen din du vokser mest og skaper store resultater!

Dette kan vi jobbe med sammen! ​

 Vi finner din "genisone", dine sterkeste sider og det du brenner for så du kan bygge ditt liv og en evt. business i harmoni med den personen du øsnker å være.

  Vi endrer den begrensende historien du forteller deg selv, så du endelig kan gå etter det du faktisk ønsker og bli ferdig med prokrastinering. For når du har en ny historie om livet ditt, vil du se muligheter på steder du aldri har lagt merke til dem før.

 Vi fjerner blokkeringene som holder deg tilbake fra å leve det livet du faktisk ønsker. Enten du vil gå ned i vekt, bytte jobb, starte en business eller bare smile mer. Det som stopper deg sitter i underbevisstheten, og den kan vi heldigvis endre.

  Vi omkobler ditt "money mindset" så du blir komfortabel med å motta penger, holde på penger, investere i deg selv, ta de prisene du faktisk er verdt, sende faktura med god samvittighet og betale regninger uten å bli uvel.

  Vi hverdagsliggjør manifestering og the law of attraction så du sitter igjen med praktiske tips og teknikker som du enkelt kan implementere der det trengs. Selv om du ikke helt tror på det enda.

Den eneste forskjellen mellom deg og dama du ønsker å bli er en avgjørelse.​

Alt begynner med tankene dine. TENK BEDRE TANKER. Ta bedre valg. FÅ BEDRE RESULTATER.

Coaching

Hvordan kan jeg hjelpe deg?

Power Session

90 minutter hvor vi fokuserer på DEG og dykker ned i en utfordring som holder deg tilbake.

Vi kommer opp med en strategi for veien videre, enten du vil drive din egen business eller ikke.

Se mer →

VIP Dag

1-dags intensiv hvor vi jobber sammen for å få på plass et område i din business.

Dette er en fantastisk mulighet til å få hjelp med oppgaver du kanskje har utsatt eller slitt med i lang tid.

Les mer →

Flyt til Frihet™ Coaching

En 3 måneders transformerende opplevelse for deg som er klar for en "mindset reset" og vil oppnå nye og større resultater i livet eller i business.

Book introsamtale

Kurs & Masterclasses

Mitt signaturkurs

Design Ditt Drømmeliv™

Er du klar for å gjøre 2024 til ditt beste år hittil? Vi mennesker saboterer ofte for oss selv pga. frykt og utdatert tro som ligger i underbevisstheten, men det kan heldigvis gjøres noe med!

Kvitt deg med begrensningene som holder deg tilbake, sett sammen din drømmevisjon og lær hvordan du kan manifestere de tingene du faktisk ønsker ved hjelp av enkle teknikker som fort vil bli en del av hverdagen din.

Kurset er designet for å gjøre manifestering mer tilgjengelig, praktisk og morsomt!

Se mer →

Kommer snart

Flyt til Frihet™ Fellesskapet

Nei, dette er ikke en sekt 😄 men en samlingsplass, inspirasjons- og kunnskapsportal for oss som ønsker noe mer. Mer flyt og mer frihet, i tanker, i business og i livet generelt. 

Drømmer du om å reise mer? Om å finne det du brenner for? Om å starte egen business? Eller kanskje bare våkne opp hver dag med et smil om munnen? Alt starter med tankene dine.

Her legger vi bort janteloven og heier på hverandre! Blir du med?

Sett deg på venteliste for å få beskjed når programmet lanseres til introduksjonspris.

Venteliste →

 Hvem er Charlotte?

  Jeg stod på venteliste da Instagram for Android kom ut i 2012 og har siden 2015 jobbet med strategisk innholdsproduksjon og automasjon av salg på nett.

  Jeg har utdanning innen markedsføring, strategisk merkevarebygging og grafisk design fra privatskoler, men det er nettkursene jeg tar minium en gang i måneden jeg ser mest verdi i. 

  Jeg snakker funnels, tripwires, SEO, SMM, Kajabi, Canva++ flytende og brenner for å lære det bort til andre. For hvem vil vel ikke tjene penger mens man sover?

  Jeg har gjort alt jeg har drømt om hittil i livet, inkludert reist verden rundt, hatt drømmejobben, bodd på Bali, innredet drømmehuset (og solgt det igjen). Så nå vil jeg gjerne hjelpe deg med å gjør det samme!

Manifestering Masterclass 

I denne helt gratis, splitter nye masterclassen vil du lære at manifestering faktisk har rot i vitenskapen, og at du kan tiltrekke akkurat det livet du drømmer om. Du må bare endre på troen som ligger i underbevisstheten, fordi den styrer showet.