Logg inn
VIP dag

Er du klar for flere måneders fremdrift på bare en dag?

 

En VIP-dag er en 1-dags intensiv hvor vi jobber sammen for å få på plass et område i din business. Dette kan f.eks. være noe du har slitt med eller utsatt i lang tid.

VIP-dagene foregår enten online eller et sted i Telemark/Vestfold/Oslo og varer i ca. 6 timer (inkl. matpause), med en oppfølgingssamtale i løpet av påfølgende uke.

Du vil forlate VIP-dagen med ny giv, et ferdigstilt element og en klar plan for veien videre.

Hva kan vi få til sammen? 

Alle VIP-dager begynner med mindset arbeid da jeg mener det er hovedingrediensen til suksess på alle områder. Du kan også velge et VIP-tema du ønsker å fokusere på: 

 Fundament Vi jobber med konsepter og utvikler en strategi for hvilke produkter og tjenester du skal satse på. Samt en detaljert fremdrifts- og lanseringsplan så du blir helt sikker på veien videre.

 Kommunikasjon Vi finjusterer budskapet og målgruppen din, lærer om attraksjonsmarkedsføring så du ikke lenger må jakte kunder og utvikler Canva maler tilpasset ditt brand så det å lage engasjerende innhold blir både enkelt og gøy.

Branding Vi videreutvikler din visuelle identitet og overhaler nettsiden din så den formidler historien og verdiene dine på en måte som engasjerer målgruppen. Du vil sitte igjen med en mal på farger, typografi og foto, så du enkelt kan produsere alt du trenger i fremtiden. (Logo og nettside må være på plass før VIP dagen.)

 Passiv inntekt POPULÆR! Vi kommer frem til det perfekte low-ticket produktet for din bedrift (e-bok, en masterclass etc. som ferdigstilles minimum 50%) og utforsker alle måter du kan tjene passivt. Vi får på plass en landings-/salgsside og setter opp email automasjon så alt går av seg selv. Passiv inntekt på en dag? Ja takk!

En VIP-dag er den perfekte investering for deg som vil satse og få fart på en business du brenner for. Du trenger ikke å gjøre alt alene!

Noen ganger er et nytt perspektiv alt som skal til for å gjøre store fremskritt.

Introduksjonstilbud!

En betaling

9997,-

Del opp

2 x 4999,-

Jeg tilbyr kun to VIP-dager i måneden. Booking for desember er nå åpen, klikk under for å sende en forespørsel.

Kontakt

 

Felles VIP-dag 🌟

En gang i blant tilbyr jeg en felles versjon av VIP-dagen "Passiv Inntekt" for kun 3 personer. Blir du med?

SE MER →

Få 2 guider om freebies & passiv inntekt!

Lær hvordan du kan sette opp funnels og bruke freebies (15 idéer) + low-ticket offers til å generere passiv inntekt mens du sover eller er ute og har det gøy