Logg inn
FÅ bonus verdt 3.000 kr

Prøv Kajabi GRATIS i 30 dager!

Som stolt Kajabi bruker og partner kan jeg si at det er den beste alt-i-ett plattformen jeg har brukt i mine 8 år som gründer på nett. Hvis du melder deg inn via min affiliate link, får du ikke bare en utvidet prøveperiode, men også en bonus verdt nesten 3.000kr!

 

JA, JEG VIL PRØVE KAJABI!

Det kan være overveldende å finne ut av hvilken platform du skal bruke for dine digitale produkter, kurs, medlemskap og coachingprogram.

Med 8 års erfaring innen drift av nettsider og salg på nett, har jeg testet ut mer enn 10 forskjellige plattformer og salgsløsninger. Og alt jeg kan si er at jeg er så uendelig glad for at jeg endelig har landet på Kajabi.

Jeg trenger ikke lenger å holde styr på 7 forskjellige systemer, for nå er alt jeg trenger for å drive en suksessfull online business samlet på et sted.

Jeg satte opp hele nettsiden min i løpet av prøveperioden, og tjente mine første tusen kroner i dagene etter. Så går du med en drøm om å skape mer frihet ved å jobbe på nett, bare prøv da vel!

Kajabi er nå det viktigste verktøyet i min bedrift og brukes av 50.000+ andre verden over. Fordi jeg er obsessed med Kajabi og jeg vil at du skal lykkes, tilbyr jeg som sagt en eksklusiv bonus når du registrerer deg gjennom min partner link.

JEG VIL PRØVE KAJABI

Alt dette kan du lage med Kajabi:

 Nettside 

 Blogg 

 Email & automasjon 

Kurs  

Coaching 

Medlemskap ​

 Podcast

Ikke bare er plattformen den beste jeg har brukt hittil, men bedriftskulturen i Kajabi er også utrolig. De er virkelig investert i din suksess og du føler at de bryr seg.

Kajabi tilbyr bl.a. 24/7 støtte på chat, undervisningsvideoer, templates så du bare kan fylle inn tekst og bilder, og i tillegg rulles det stadig ut nye funksjoner og oppdateringer.

Så som du skjønner er dette systemet for deg enten du vil selge kurs, drive medlemsportal, tilby coaching eller litt av alt.

+ BONUS

Hvis du prøver Kajabi via min partner link, får du med disse bonusene helt gratis. Fordi jeg vil at du skal lykkes!!

Power Session: Jeg kan hjelpe deg med å lære Kajabi, lage en strategi for hvilke produkter du skal tilby, sette opp din første salgsfunnel, osv. Du velger selv hvordan du vil bruke dine 90 minutter.

Audit: Når du trenger tilbakemelding går jeg gjennom din Kajabi nettside, emailsekvenser og sosiale medier for å komme med forslag til optimalisering.

JA, JEG VIL PRØVE KAJABI!

Spørsmål & Svar

Få 2 guider om freebies & passiv inntekt!

Lær hvordan du kan sette opp funnels og bruke freebies + low-ticket offers til å generere passiv inntekt mens du sover eller er ute og har det gøy