Logg inn
La oss jobbe sammen

Det er på tide at du følger drømmene dine!

Du får ikke mer frihet i livet ved å fortsette å gjøre det samme som du alltid har gjort. Du får bare mer av det samme.

Men når du fokuserer på å skape morgendagen du ønsker i stedet for å gjenta i dag, da kan du skape magi!

Ikke ta til takke med et liv du ikke elsker

Sammen kan vi skape store resultater.

Ditt liv og business trenger ikke å være stressende, overveldende eller vanskelig.

Du trenger ikke å danse på video hvis du ikke vil, du trenger ikke å jobbe tradisjonelle arbeidstider og du trenger ikke tilby tjenester du egentlig ikke liker bare for å tjene penger.

Du kan skape et liv og en business i harmoni med din personlighet, passion og visjon. Du må bare begynne å stole på deg selv og dine evner.

Nå er det din tur til å skinne!

" Charlotte hjalp meg med å få klarhet i et nytt prosjekt og se muligheter jeg ikke hadde tenkt på selv. Hun er virkelig flink til det hun driver med og jeg føler meg alltid inspirert etter samtalene våre! "

- Ine Vedeld, skribent og digital skaper @myheelsandwheels

Coaching

Hvordan kan jeg hjelpe deg?

Power Session

90 minutter hvor vi fokuserer på DEG og dykker ned i en utfordring som holder deg tilbake.

Vi kommer opp med en strategi for veien videre, enten du driver din egen business eller ikke.

Se mer →

VIP Dag

1-dags intensiv hvor vi jobber sammen for å få på plass et område i din business.

Dette er en fantastisk mulighet til å få hjelp med oppgaver du kanskje har utsatt eller slitt med i lang tid.

Les mer →

Flyt til Frihet™ Coaching

En 3 måneders transformerende opplevelse for deg som er klar for en "mindset reset" og vil oppnå nye og større resultater i livet eller i business.

Book introsamtale
Audit

Trenger du to friske øyne på nettsiden din?

Få feedback og konkrete steg du kan ta for å optimalisere nettsiden din og kommunikasjon på sosiale medier. Med 8 års erfaring innen strategisk innholdsproduksjon, samt utvikling av nettsider og funnels, har jeg et unikt øye for design og systemer som konverterer. 

Les mer →

Kurs & Masterclasses

Mitt signaturkurs

Design Ditt Drømmeliv™

Er du klar for å gjøre 2024 til ditt beste år hittil? Vi mennesker saboterer ofte for oss selv pga. frykt og utdatert tro som ligger i underbevisstheten, men det kan heldigvis gjøres noe med!

Kvitt deg med begrensningene som holder deg tilbake, sett sammen din drømmevisjon og lær hvordan du kan manifestere de tingene du faktisk ønsker ved hjelp av enkle teknikker som fort vil bli en del av hverdagen din.

Kurset er designet for å gjøre manifestering mer tilgjengelig, praktisk og morsomt!

Se mer →
MASTERCLASS

Passiv Inntekt med Lavprisede Digitale Produkter

I denne 90-minutters masterclassen lærer jeg deg et enkelt og effektivt system som vil hjelpe deg med å finne klarhet og endelig få satt opp et lavpriset digitalt produkt for salg – i løpet av bare et par dager.

Passiv inntekt gjennom automatiske salg er nøkkelen til å skape mer frihet i livet!

Se mer →
MASTERCLASS

Passiv Inntekt med Affiliate Markedsføring

Lær hvordan du kan tjene penger på å promotere andres produkter. Affiliatemarkedsføring er den enkleste måten å skape passiv inntekt. Alle kan gjøre det, og du kan begynne i dag. Passiv inntekt er nøkkelen til å skape mer frihet i livet!

Se mer →

Kommer snart

Flyt til Frihet™ Fellesskapet

Nei, dette er ikke en sekt 😄 men en samlingsplass, inspirasjons- og kunnskapsportal for oss som ønsker noe mer. Mer flyt og mer frihet, i tanker, i business og i livet generelt. 

Drømmer du om å reise mer? Om å finne det du brenner for? Om å starte egen business? Eller kanskje bare våkne opp hver dag med et smil om munnen? Alt starter med tankene dine.

Her legger vi bort janteloven og heier på hverandre! Blir du med?

Sett deg på venteliste for å få beskjed når programmet lanseres til introduksjonspris.

Venteliste →

 

Hvem er Charlotte?

 Jeg stod på venteliste da Instagram for Android kom ut i 2012 og har siden 2015 jobbet med strategisk innholdsproduksjon og automasjon av salg på nett.

 Jeg har utdanning innen markedsføring, strategisk merkevarebygging og grafisk design fra privatskoler, men det er nettkursene jeg tar minium en gang i måneden jeg ser mest verdi i. 

 Jeg snakker funnels, tripwires, SEO, SMM, Kajabi, Canva++ flytende og brenner for å lære det bort til andre. For hvem vil vel ikke tjene penger mens man sover?

Jeg har gjort alt jeg har drømt om hittil i livet, inkludert reist verden rundt, hatt drømmejobben, bodd på Bali, innredet drømmehuset (og solgt det igjen). Så nå vil jeg gjerne hjelpe deg med å gjør det samme!

Manifestering Masterclass 

I denne helt gratis, splitter nye masterclassen vil du lære at manifestering faktisk har rot i vitenskapen, og at du kan tiltrekke akkurat det livet du drømmer om. Du må bare endre på troen som ligger i underbevisstheten, fordi den styrer showet.