Logg inn
Email + Passiv inntekt

Sett opp systemer som jobber for deg!

Har du hørt uttrykket "The money is in your list"? Det er så sant! Driver du en business uten en email-liste så legger du igjen penger på bordet.

Du kan bli stengt ute av sosiale medier når som helst og nettsiden din kan bli hacket. Uansett er det gull verdt å sitte på en liste med kontakter som har valgt å samhandle med deg på en eller annen måte.

Emailmarkedsføring er en av mine største interesser og noe jeg har jobbet med i åresvis. Så nå gleder jeg meg til å lære deg:

 Hvordan bygge listen din. Tilby en lead magnet eller freebie som folk faktisk ønsker og får stor nytte av. Dette er din mulighet til å bygge troverdighet og starte et potensielt kundeforhold på riktig måte. 

 Lage ditt første low-ticket produkt og funnel. Automatiske prosesser som jobber for deg når du sover eller er ute og har det gøy. Dette er nøkkelen til å skape passiv inntekt og mer frihet.

 Sett opp salgssider som konverterer. Språket du bruker, hvor du plasserer CTA knappene og designelementer som farger og bilder kan ha stor innvirkning på konverteringsfrekvensen din.

 Hvordan optimalisere listen din. Du har begynt å samle emailadresser, men hva nå? Hold listen din varm og selg uten å få dårlig samvittighet.

Er du klar for å ta businessen din til neste nivå?

Få 2 guider om freebies & passiv inntekt!

Lær hvordan du kan sette opp funnels og bruke freebies + low-ticket offers til å generere passiv inntekt mens du sover eller er ute og har det gøy 

Coaching

Hvordan kan jeg hjelpe deg?

Power Session

90 minutter hvor vi fokuserer på DEG og dykker ned i en utfordring som holder deg tilbake.

Vi kommer opp med en strategi for veien videre, enten du vil drive din egen business eller ikke.

Se mer →

VIP Dag

1-dags intensiv hvor vi jobber sammen for å få på plass et område i din business.

Dette er en fantastisk mulighet til å få hjelp med oppgaver du kanskje har utsatt eller slitt med i lang tid.

Les mer →

Flyt til Frihet™ Coaching

En 3 måneders transformerende opplevelse for deg som er klar for en "mindset reset" og vil oppnå nye og større resultater i livet eller i business.

Book introsamtale
Masterclass

Passiv Inntekt med Low-Ticket Offers

I denne 90-minutters masterclassen lærer jeg deg et enkelt og effektivt system som vil hjelpe deg med å finne klarhet og endelig få satt opp et lavpriset digitalt produkt for salg – i løpet av bare et par dager.

Passiv inntekt er nøkkelen til å skape mer frihet i livet!

Se mer →
MASTERCLASS

Passiv Inntekt med Affiliate Markedsføring

Lær hvordan du kan tjene penger på å promotere andres produkter. Affiliatemarkedsføring er den enkleste måten å skape passiv inntekt. Alle kan gjøre det, og du kan begynne i dag. Passiv inntekt er nøkkelen til å skape mer frihet i livet!

Se mer →
AUDIT

Trenger du to friske øyne på nettsiden din?

Få feedback og konkrete steg du kan ta for å optimalisere nettsiden din og kommunikasjon på sosiale medier. Med 8 års erfaring innen strategisk innholdsproduksjon, samt utvikling av nettsider og funnels, har jeg et unikt øye for design og systemer som konverterer. 

Les mer →

Kommer snart

Flyt til Frihet™ Fellesskapet

Nei, dette er ikke en sekt 😄 men en samlingsplass, inspirasjons- og kunnskapsportal for oss som ønsker noe mer. Mer flyt og mer frihet, i tanker, i business og i livet generelt. 

Drømmer du om å reise mer? Om å finne det du brenner for? Om å starte egen business? Eller kanskje bare våkne opp hver dag med et smil om munnen? Alt starter med tankene dine.

Her legger vi bort janteloven og heier på hverandre! Blir du med?

Sett deg på venteliste for å få beskjed når programmet lanseres til introduksjonspris.

Venteliste →

 

Hvem er Charlotte?

  Jeg stod på venteliste da Instagram for Android kom ut i 2012 og har siden 2015 jobbet med strategisk innholdsproduksjon og automasjon av salg på nett.

  Jeg har utdanning innen markedsføring, strategisk merkevarebygging og grafisk design fra privatskoler, men det er nettkursene jeg tar minium en gang i måneden jeg ser mest verdi i. 

  Jeg snakker funnels, tripwires, SEO, SMM, Kajabi, Canva++ flytende og brenner for å lære det bort til andre. For hvem vil vel ikke tjene penger mens man sover?

  Jeg har gjort alt jeg har drømt om hittil i livet, inkludert reist verden rundt, hatt drømmejobben, bodd på Bali, innredet drømmehuset (og solgt det igjen). Så nå vil jeg gjerne hjelpe deg med å gjør det samme!