Design Ditt drømmeliv™ 🌟

Lever du livet på autopilot? Opplever du de samme resultatene om og om igjen, selv om du ønsker noe annet?

Da er det på tide å gjøre ting annerledes, og det er ikke så vanskelig som du kanskje tror. For det eneste som holder deg tilbake er historien du forteller deg selv.

Ta et steg mot det livet du faktisk ønsker i dag!

 Få klarhet i dine innerste ønsker og spørsmål med journaling, så du ikke lenger trenger å "kjøre rundt" i blinde. Når du vet akkurat hvor du skal, blir veien dit veldig mye enklere.

Lær hvordan vi mennesker ofte saboterer for oss selv uten at vi en gang er klar over det. Og hva du kan gjøre for å endre dette.

 Oppdag hvordan manifestering fungerer og at det faktisk er basert på vitenskap. Det du tror, mener og fokuserer på, får du mer av, enkelt og greit.

Lær hvordan du kan bruke enkle scripting- og manifesteringsteknikker til å tiltrekke mer at det du ønsker og "skrive" drømmene dine til virkelighet.

Alt du ser rundt deg var en gang bare en ide og en visualisering. Det er nemlig en grunn til at du får ideer og ser for deg ting. Lær hvordan du utnytter dette for å skape det livet du faktisk ønsker.

 Vi gjør også flere eksperimenter underveis, så du kan se raske resultater og bygge troen på at dette faktisk fungerer!

Første modul får du i dag, så blir en ny modul tilgjengelig hver uke i 5 uker. Du har tilgang til kurset så lenge du ønsker og betaler kun en gang. 

Jeg gleder meg til å hjelpe deg med å skape et liv du trives enda bedre med. Et liv med mer flyt og mer frihet!

2.222,00 NOK

Du finner kjøpsvilkårene her.

En konto finnes allerede med denne e-postadressen. Er dette deg?

Logg inn